Over Fontanel

In april 2006 lanceerde FONTANEL als blog dat snel werd opgepakt door een jonge generatie creatieven. De kern van zowel het FONTANEL publiek als het team bestond uit liefhebbers van street art en design.

Door de jaren heen breidde onze interesse uit naar de volledige creatieve cultuur van Nederland; naast design ook digital design, branding, food design, pr, startups, product design en mode. FONTANEL veranderde daarnaast van een observerende naar een supportende rol met een groeiende interesse voor de persoonlijke kant van mensen werkzaam achter de schermen. Hierop volgden de afgelopen jaren veel persoonlijke interviews, exclusieve rubrieken, een vacaturebank die door meer dan 1000 bedrijven gebruikt wordt, exposities, jurydeelnames, een internationale publicatie en samenwerkingen met musea, merken, festivals, events en bureaus.

FONTANEL zal zich blijven ontwikkelen in deze ondersteunende rol, met als mijlpaal de huidige website waar persoonlijke interviews en unieke content is verweven met vacatures en profielen van bureaus, merken en startups.

VACATURES
FONTANEL brengt vacatures (design, development en management functies) van bureaus, merken en startups onder de aandacht van studenten en professionals werkzaam in de creatieve industrie.

– 40.000 unieke bezoekers per maand
– 6800+ Twitter followers
– 9700+ Facebook likes

Het plaatsen van een stage is gratis, het plaatsen van een vacature kan je direct doen vanaf €200:

   1. 10 credits € 200 per vacature
   2. 5 credits € 225 per vacature
   3. 1 credit € 300 per vacature

  PR

  Wil je ons op de hoogte houden? Nieuwsbrieven en uitnodigingen kunnen worden verstuurd naar press@fontanel.nl.

  POST

  Producten, boeken of andere post kunnen verstuurd worden naar:

  FONTANEL
  Hardebollenstraat 13
  3512TP Utrecht
  Nederland